Blend/hakke pistacienødderne. Der må gerne være lidt knas i dem.
Ælt marcipan, sukker og pistaciemelet rigtig godt sammen. Kom det bløde smør i og pisk det sammen. Tilsæt æggene en efter en mens der stadig piskes (køkkenmaskine)
Kom dejen i en form - 26 cm - med bagepapir i bunden, og bag den ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Lad det derefter køle helt af.
Så skal vi lave moussen ved at ligge husblassen i iskoldt vand i ca. 15 min.
Imens koger man jordbær og rabarberne med sukker, citron og vaniljekorn + vaniljestangen. Når det er kogt ud tager man vaniljestangen op og blender det (stavblender)
Hæld det tilbage i gryden og varm den op. Tag den så af varmen igen og vrid husblassen for vand og lad det smelte i grøden. Lad det derefter stå til det er stuetempereret.
Pisk så fløden til skum og vend det græske yoghurt deri.
Når grøden er afkølet, så vender man flødeskummet deri med forsigtighed, til den er ensartet.
Husk at tage bagepapiret af bunden af kagen og kom den så i en kagering med plastfolie rundtom (ca. 8 cm. høj) og smør så chokolade ganachen som du har smeltet i en gryde, sammen med honning og fløde. Hæld moussen på toppen af kagen, hvorefter den stilles på køl i ca. 3 til 4 timer eller til den har sat sig.
Lav så marengs ved at piske æggehvider stive og kom flormelis heri lidt efter lidt. Til sidst en my salt. Kom det i en sprøjtepose med en tyl efter eget valg og sprøjt det oven på kagen og evt. brænd det lidt på toppen til det er flot gylden.
Så står der forhåbentlig en super flot og sommerlig kage fra Fladstrand Frederikshavn